Vastgoedbeheer
Financieel

De enige reden waarom ik ooit een persoonlijke lening zou afsluiten

Naar mijn mening is dit de slimste reden om op deze manier te lenen.

Persoonlijke leningen zijn in populariteit toegenomen en hebben vrij algemeen worden. Er is een reden waarom het onderzoek van The Ascent aantoont dat veel Amerikanen persoonlijke leningen hebben, en een aanzienlijk aantal heeft zelfs meerdere leningen uitstaan. Deze leningen hebben vaak betaalbare rentetarieven, ze zijn ongedekt, dus u hoeft geen onderpand te verstrekken en u kunt het geld gebruiken voor alles wat u maar wilt.

Maar terwijl u alles kunt doen met een persoonlijke lening lening, van het financieren van een vakantie tot het starten van een bedrijf tot het betalen van een bruiloft, er is maar één reden waarom ik ooit een persoonlijke lening zou overwegen. Meer redenen zijn hier https://onlinekredieten.com/ te vinden. 

Dit is de enige keer dat ik een persoonlijke lening zou gebruiken

Het enige scenario waarin ik ooit een persoonlijke lening zou afsluiten, is als ik de lening nodig heb om andere schulden te consolideren.

Zie, persoonlijke leningen kunnen vooral ideaal zijn voor schuld consolidatie voor een veel redenen. U kunt een grote som geld lenen, wat betekent dat u meerdere bestaande schulden kunt aflossen en uiteindelijk slechts één betaling krijgt in plaats van veel. Als u creditcardschulden consolideert, is de kans groot dat de rente op uw persoonlijke lening veel lager zal zijn dan wat u op uw kaarten betaalde.

Persoonlijke leningen hebben ook een voordeel als hulpmiddel voor het consolideren van schulden, vergeleken met andere opties, zoals saldo overdrachten. U kunt een persoonlijke lening krijgen met een vaste rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening. Op die manier weet u vanaf het begin precies wat het kost om van uw schulden af te komen, hoeveel u elke maand betaalt en wanneer uw schuldenvrije dag is.

Als ik in veel consumentenschulden met hoge rente omdat ik over mijn hoofd kwam met creditcardrekeningen of grote medische kosten had die ik niet kon betalen, ik zou graag een persoonlijke lening gebruiken om het betalingsproces te vereenvoudigen, mijn kosten te verlagen tijd, en profiteer van een duidelijke betalingstermijn.

Waarom ik om andere redenen geen persoonlijke lening zou gebruiken

Hoewel ik een persoonlijke lening zou gebruiken voor schuld consolidatie, zou er om een paar simpele redenen voor terugschrikken om er een te nemen voor andere doeleinden.

Ten eerste probeer ik te voorkomen dat ik rente betaal over aankopen die mijn nettowaarde niet verhogen. Door een persoonlijke lening aan te gaan om vakanties, een bruiloft of een andere grote aankoop te financieren, zou ik die aankoop alleen maar duurder maken – in plaats van mijn kosten te verlagen zoals ik zou doen met schuld consolidatie. In plaats van een persoonlijke lening af te sluiten, zou ik proberen te sparen voor de kosten of gewoon nee zeggen tegen uitgaven als ik dat niet kon doen. Andere opties kunt u ook hier https://geld-lenen-zonder-bkr.com/ vinden. 

Ten tweede, als ik moest lenen, zou ik andere alternatieven verkennen. Met een APR-creditcard van 0% zou ik bijvoorbeeld die extra rentekosten kunnen vermijden, zolang ik de kaart maar kon afbetalen voordat het promotietarief eindigde. En als ik dat niet zou kunnen, zou ik kunnen kiezen voor schuld consolidatie met behulp van een persoonlijke lening dan — na een jaar renteloos lenen.

Natuurlijk kan uw situatie anders zijn dan de mijne. U kunt besluiten dat het de moeite waard is om een persoonlijke lening te nemen tegen een betaalbare prijs om iets duurs te kopen waar u niet voor kunt sparen of om een keer in uw leven op reis te gaan. En zolang u zich realiseert dat de rentekosten uw aankoop duurder zullen maken en u de betalingen in uw budget hebt verwerkt, is dat niet per se de verkeerde financiële zet.

Zorg er wel voor dat u rondkijkt voor de beste tarieven voor persoonlijke leningen — en denk er serieus over na of u het goed vindt om uw toekomstige zelf te verplichten meer te betalen om de aankoop die u vandaag doet te financieren.

 

https://onlinekredieten.com/krediet/950-euro-lenen/